Terug

Volg Vandaag Inside

'Overmars en Van Bommel willen Oranje-international naar Antwerp FC halen'

'Overmars en Van Bommel willen Oranje-international naar Antwerp FC halen'

Unspecified

14 juni 2022, 13:58

Marc Overmars en Mark van Bommel willen Vincent Janssen naar Royal Antwerp FC halen, zo meldt De Telegraaf op basis van bronnen rondom de Belgische club. Antwerp maakte deze week de interesse kenbaar in de 27-jarige spits van het Mexicaanse Monterrey.

Er hangt echter een flink prijskaartje om de nek van Vincent Janssen, weet De Telegraaf. De spits, die door Monterrey in 2019 voor zo'n 9 miljoen euro werd overgenomen van Tottenham, heeft in Mexico nog een contract tot medio 2024 en verdient volgens de krant naar verluidt twee miljoen euro netto per jaar.

Antwerp FC, waar Marc Overmars en Mark van Bommel onlangs werden aangesteld als technisch directeur en trainer, onderzoekt daarom ook de mogelijkheid om de spits te huren met een optie tot koop. De club heeft echter concurrentie van onder meer clubs uit de Amerikaanse Major Soccer League.

Vincent Janssen keerde onlangs na vijf jaar afwezigheid terug in de selectie van Oranje. Hij zal vanavond tegen Wales speelminuten krijgen van bondscoach Louis van Gaal. Janssen was in 2016 en 2017 een tijdje de vaste spits van Oranje. Hij maakte in zeventien interlands zeven doelpunten. Na een productief seizoen bij AZ verhuisde Janssen in de zomer van 2016 naar Tottenham Hotspur, maar bij de Engelse club kon hij de hooggespannen verwachtingen niet waarmaken. Hij verhuisde in 2019 naar Mexico.

Deel dit artikel

Link gekopieerd