Terug

Volg Vandaag Inside

Opmerkelijk: Taylor wilde media gedurende gehele EK niet te woord staan

Opmerkelijk: Taylor wilde media gedurende gehele EK niet te woord staan

Unspecified

28 juni 2023, 10:31

Kenneth Taylor wilde gedurende het gehele EK onder 21 geen interviews geven aan de media. Dat meldt NOS-commentator Arman Avsaroglu op Twitter. De middenvelder van Ajax was na afloop van de wedstrijden van Jong Oranje niet bereikbaar voor commentaar.

Jong Oranje werd dinsdag uitgeschakeld in de groepsfase van het EK onder 21, na een teleurstellend gelijkspel tegen Jong Georgië (1-1). Avsaroglu probeerde na afloop met Taylor te spreken, maar daar had de maker van de 1-1 geen trek in. "Toch opmerkelijk: Kenneth Taylor wilde, net als tijdens de rest van het toernooi overigens, geen interviews geven na de wedstrijd", schrijft de journalist op Twitter. "Z’n ploeggenoten gelukkig wel."

Waarom Taylor de media niet te woord wilde staan, is niet bekend, maar mogelijk heeft het te maken met de pijnlijke aftocht van Jong Oranje. De Nederlandse beloften slaagden er op het Europees kampioenschap in Georgië en Roemenië niet in om de verwachtingen waar te maken, en keren na drie gelijke spelen terug naar huis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd