Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Feyenoorder helpt club aan eerste winst na 41 duels

Oud-Feyenoorder helpt club aan eerste winst na 41 duels

Unspecified

30 okt 2019, 17:30

De Mexicaanse voetbalclub Veracruz heeft eindelijk weer eens een wedstrijd gewonnen. Daarmee kwam een einde aan een reeks van 41 duels zonder zege die veertien maanden duurde en waarin liefst vijf keer een andere coach werd aangesteld. Oud-Feyenoorder Colin Kazim-Richards was bij de 1-0-zege op Puebla de maker van het enige doelpunt dat een einde maakte aan de serie die dertig nederlagen en elf gelijke spelen telde.

Veracruz, dat uiteraard laatste staat in de hoogste klasse van het Mexicaanse voetbal, had voor het laatst op 25 augustus 2018 een overwinning geboekt. Bij de club staat onder meer oud-PSV'er Carlos Salcido onder contract. De reeks kostte de trainers Hugo Chávez, José Luis González China, Juvenal Olmos, Robert Dante Siboldi en Enrique Meza hun baan. Momenteel zit Enrique Lopez Zarza op de bank.

De club kwam eerder deze maand in het nieuws toen spelers de eerste drie minuten van het duel met Tigres staakten vanwege het uitblijven van salaris. De tegenstander scoorde in die periode twee keer. Het enige balcontact van de thuisploeg was in die minuten de aftrap na het eerste doelpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd