Terug

Volg Vandaag Inside

'Ook Nice-trainer op shortlist Ajax, dat eveneens uitgebreid sprak met Xavi'

Unspecified

26 apr 2024, 09:03

Naast Erik ten Hag en Graham Potter staat ook OGC Nice-trainer Francesco Farioli op de shortlist van Ajax met potentiële nieuwe hoofdtrainers, meldt De Telegraaf. De Amsterdamse club sprak bovendien uitgebreid met Xavi.

Bovenaan de shortlist van Ajax prijkt de naam van van Erik ten Hag. Alex Kroes ziet in hem de perfecte opvolger van John van 't Schip, maar Ten Hag heeft nog altijd geen idee of hij ook volgend seizoen trainer van Manchester United is.

Mocht Ajax eerder doorschakelen of een afwijzing ontvangen van Ten Hag, dan komen Francesco Farioli (OGC Nice) en Graham Potter (clubloos) in beeld.

Ajax heeft ook uitgebreid gesproken met FC Barcelona-trainer Xavi. Hij werd enthousiast van het verhaal van Marijn Beuker en Kelvin de Lang, maar gaf aan een sabbatical te willen. Hij verraste de Amsterdammers dan ook met de aankondiging dat hij zijn contract bij Barcelona tóch gaat uitdienen.

René van der Gijp reageerde donderdagavond op de interesse van Ajax in Graham Potter: "Hij heeft Chelsea in zes maanden tijd 92 miljoen euro gekost!" Zie video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd