Terug

Volg Vandaag Inside

'Ook als Feyenoord zich plaatst voor Conference League geen premie voor Advocaat'

'Ook als Feyenoord zich plaatst voor Conference League geen premie voor Advocaat'

Unspecified

25 aug 2021, 21:06

Ook als Feyenoord zich donderdag definitief weet te plaatsen voor de groepsfase van de Conference League ontvangt Dick Advocaat, de vorige trainer van de Rotterdammers, geen premie. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord verdedigt in de return tegen Elfsborg een 5-0 voorsprong uit het heenduel.

Advocaat plaatste zich afgelopen seizoen met Feyenoord voor de tweede voorronde van de Conference League en meende daarom recht te hebben op een premie. In zijn contract stond namelijk dat als hij zich met Feyenoord wist te plaatsen voor Europees voetbal, hij een premie zou ontvangen. Daarbij stond de naam van de Conference League echter niet genoemd, omdat dat toernooi bij het afsluiten van het contract nog niet bestond.

Ook als de Rotterdammers zich definitief plaatsen voor het Europese toernooi ontvangt de huidige bondscoach van Irak geen premie, meldt het AD. Feyenoord stelt dat als de club zich weet te plaatsen voor de groepsfase van de Conference League, er met een delegatie van de spelers zal worden besproken hoe zij kunnen meedelen in een deel van de opbrengst, zo schrijft de krant. De spelers die vorig jaar in Rotterdam speelden, maar inmiddels zijn vertrokken, delen net als Advocaat niet mee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd