Terug

Volg Vandaag Inside

Ontwikkelingen rond thuisblijver Neymar

Ontwikkelingen rond thuisblijver Neymar

Unspecified

10 aug 2019, 16:15

Paris Saint-Germain begint zondagavond zonder Neymar aan de Franse competitie. De Braziliaanse sterspeler van de landskampioen hoeft van trainer Thomas Tuchel in de thuiswedstrijd tegen Nîmes niet in actie te komen.

Volgens technisch directeur Leonardo zijn de besprekingen over een langverwacht vertrek van Neymar inmiddels in een gevorderd stadium. "Maar PSG is nog niet klaar om akkoord te gaan", liet hij weten.

Volgens een andere bron bij PSG is Neymar momenteel niet in topconditie. "Het is nu belangrijk dat er snel een beslissing valt, of hij blijft of vertrekt. De ploeg moet zich immers goed kunnen concentreren op het komende seizoen", aldus de anonieme zegsman.

PSG nam Neymar in 2017 voor het recordbedrag van 222 miljoen euro over van FC Barcelona. Zijn contract in Parijs loopt nog door tot medio 2022. De Zuid-Amerikaan wil echter graag vertrekken uit Frankrijk. Hij zou naar verluidt het liefst willen terugkeren naar Barcelona, maar PSG verlangt vooralsnog de hoofdprijs voor hem. Ook Real Madrid zou voor Neymar in de markt zijn.

Jan over Neymar: 'Wat een eng mannetje zeg!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd