Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Feyenoord haalt volgende versterking van Molde FK

OFFICIEEL: Feyenoord haalt volgende versterking van Molde FK

Unspecified

8 aug 2021, 20:20

De volgende versterking voor Feyenoord is binnen. Molde FK meldt dat middenvelder Frederik Aursnes de overstap maakt naar Rotterdam. Het is nog niet bekend tot wanneer de Noors international tekent en om wat voor transfersom het gaat.

Ole Erik Stavrum, voorzitter van Molde FK, bevestigt dat er overeenstemming is bereikt over een transfer van Fredrik Aursnes naar Feyenoord. Hij kwam in 2016 bij ons en speelde bijna tweehonderd wedstrijden, waarin hij enorm gegroeid is', zo valt er op de website van de Noorse club te lezen.'

In het bericht op de website van Molde wordt Aursnes beschreven als 'een juweel op het middenveld' en als een 'steunpilaar'.  'We willen Fredrik Aursnes bedanken voor 5,5 fantastische jaren bij de club. Hij heeft grote stappen gemaakt en zich ontwikkeld tot een fantastische voetballer. Fredrik is duidelijk een belangrijke pion in het team geweest en na schitterende wedstrijden in de competitie en in Europa verdient hij het om de volgende stap te zetten. We kijken er erg naar uit om Fredrik verder te volgen en hopen hem over een paar jaar terug te zien in het tenue van Molde', aldus de voorzitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd