Terug

Volg Vandaag Inside

Jan de Jong vertrekt bij Feyenoord

Jan de Jong vertrekt bij Feyenoord

Unspecified

17 juli 2019, 15:01

Algemeen directeur Jan de Jong verlaat Feyenoord. De Jong nam in november 2017 het stokje in de Kuip over van Eric Gudde, die naar de KNVB verhuisde. Hij had eerder de leiding bij de NOS.

Dat de 52-jarige De Jong de club verlaat is verrassend. De Jong was de afgelopen dagen nog volop met Feyenoord bezig, bezocht het trainingskamp in Oostenrijk en wilde zich voorbereiden op eventuele gesprekken met PSV over de verkoop van Steven Berghuis.

Een verschil van inzicht met de Raad van Commissarissen over de te varen koers is de reden dat de algemeen directeur de club zal verlaten.

'Feyenoord staat voor een aantal belangrijke beslissingen aangaande de toekomst van de club. In een aantal van die te nemen beslissingen kan ik mij niet vinden,’ verklaart De Jong zijn vertrek later deze maand. ‘Dat gebeurt vaker in de grote mensenwereld en zeker in het voetbal. Daar moet je ook niet te moeilijk over doen. Het verandert ook niets aan de liefde voor de club. Ik wens Feyenoord alle succes van de wereld!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd