Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Calvin Stengs tekent voor vier jaar bij Feyenoord

Officieel: Calvin Stengs tekent voor vier jaar bij Feyenoord

Unspecified

26 juli 2023, 14:13

Feyenoord heeft de komst van Calvin Stengs afgerond. De middenvelder heeft nu officieel zijn handtekening gezet onder een contract voor vier jaar bij de Rotterdammers: "Het voelt goed om het Feyenoord-shirt te dragen"

Dinsdag doorstond Stengs de medische keuring in De Kuip, waarna hij een verbintenis tot medio 2027 aanging. Feyenoord betaalt naar verluidt zes miljoen euro voor de middenvelder, maar dat bedrag kan door middel van bonussen nog oplopen tot zeven miljoen euro.

Stengs vertelt op de clubwebsite over zijn transfer: "Er zijn hier veel mooie uitdagingen om naar uit te kijken. Daarnaast ben ik al goed bekend met de manier van spelen onder Arne Slot, wat zal helpen om me sneller aan te passen. Ik kijk er ook enorm naar uit om in De Kuip te spelen. Het gaf mij altijd al een bijzonder gevoel als ik dit stadion binnenliep. Dat zal vanaf nu als Feyenoorder alleen nog maar specialer zijn."

De international werd afgelopen seizoen door OGC Nice verhuurd aan Royal Antwerp FC. De Belgische club wilde hem komend seizoen definitief overnemen, maar Feyenoord wist Stengs uiteindelijk te verleiden als opvolger van Sebastian Szymański.

Deel dit artikel

Link gekopieerd