Terug

Volg Vandaag Inside

Minouche van der Gijp waarschuwt René: 'Hij weet het nog niet, maar ik ben voorbereid vanavond'

Unspecified

1 sep 2023, 10:45

De mannen bespraken donderdagavond in Vandaag Inside het advies van Arie Boomsma om te gaan slapen met plakband op de mond. In de video hierboven vertelt Wilfred dat hij het tegenwoordig ook doet, tot grote verbazing van René en Johan.

René vraagt zich vooral af wat Arie daarmee wil bereiken. "Je hebt minder vochtverlies ’s nachts en je slaapt beter. Ik doe het ook wel eens de laatste tijd", aldus Wilfred. "Ik ga toch niet met een pleister op m’n bek liggen slapen? Kom op zeg!", reageerde Johan. "Als die idioot het doet, dan doe ik het sowieso niet."

"Ik snurk heel erg, maar ik heb daar zelf heel weinig last van", aldus René. "Maar ik heb thuis ook twee tweepersoonsbedden tegen elkaar staan, dus ik lig ongeveer vier meter van mijn vrouw vandaan."

Minouche van der Gijp heeft inmiddels via Instagram gereageerd op het snurken van haar man. "1 meter extra sterke kleefkracht. Hij weet het nog niet, maar ik ben voorbereid vanavond", aldus Minouche, die de nodige voorbereidingen heeft getroffen tegen het snurken van René, zo is te zien in de onderstaande foto.

Deel dit artikel

Link gekopieerd