Terug

Volg Vandaag Inside

Nicol Kremers naakt op de Playboy: 'Gillis mag zijn rotcenten houden'

Nicol Kremers naakt op de Playboy: 'Gillis mag zijn rotcenten houden'

Unspecified

6 sep 2023, 09:44

Nicol Kremers is uit de kleren gegaan voor een ondeugende fotoreportage in de Playboy. Hierin deelt ze ook een pittige sneer uit aan haar ex Peter Gillis: “Zijn rotcenten mag hij houden.”

Voor Kremers, bekend van het SBS-programma Familie Gillis: Massa is kassa, is naakt poseren niets nieuws. Zij is ook onder meer actief op het platform Onlyfans. "Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied", zegt ze zelf. "Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders."

Het afgelopen jaar kwam Kremers meerdere keren in het nieuws vanwege haar ex Peter Gillis. Het stel ging dit jaar uit elkaar en tijdens hun relatie zou Gillis Kremers hebben mishandeld. Daar komt ze in het interview nog op terug. "Het zal nog een lange weg worden om volledig te herstellen van het trauma dat ik heb opgelopen door de man die mij heeft mishandeld, maar ik ben op de goede weg. Mensen vragen mij soms of hij het zou kunnen afkopen met een enorm geldbedrag. Maar ik wil zijn geld niet. Zijn rotcenten mag hij houden, ik kan prima voor mezelf zorgen.”

Vorige maand was Jaimie Vaes de eerste BN'er in de Playboy sinds 2013. Het blad laat weten dat er nog meer fotoshoots met BN'ers aan zitten te komen. "We zijn nog steeds in gesprek met een aantal bekende vrouwen", aldus hoofdredacteur Niek Stolker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd