Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar heeft last van oude blessure

Neymar heeft last van oude blessure

Unspecified

24 jan 2019, 08:52

PARIJS (ANP) - De Braziliaanse aanvaller Neymar heeft weer last van het middenvoetsbeentje dat hij vorig jaar brak. De vedette van Paris Saint-Germain strompelde woensdag in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Strasbourg (2-0) huilend van het veld, na een trap op zijn rechterenkel. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat er niet zozeer schade is aan de enkel, maar vooral aan de voet van Neymar.

,,De pijn zit op de plek waar hij vorig jaar een botje brak'', meldt PSG in een korte verklaring. Neymar liep in februari vorig jaar een gebroken middenvoetsbeentje op. De duurste voetballer ter wereld moest in eigen land een operatie ondergaan en was maar net op tijd fit voor het WK. De 'Seleção' werd in Rusland in de kwartfinale uitgeschakeld door België. ,,Neymar maakt zich zorgen, want het gaat om dezelfde voet'', zei trainer Thomas Tuchel van de Franse topclub.

De Braziliaan dreigt nu de eerste ontmoeting met Manchester United in de achtste finales van de Champions League te moeten missen. De clubs treffen elkaar op 12 februari op Old Trafford.

Deel dit artikel

Link gekopieerd