Terug

Volg Vandaag Inside

'Negatieve' Ronaldo terug in selectie Juventus

'Negatieve' Ronaldo terug in selectie Juventus

Unspecified

31 okt 2020, 17:35

Cristiano Ronaldo kan zondag zijn rentree maken bij Juventus. De Portugese aanvaller behoort tot de selectie voor de uitwedstrijd tegen Spezia. Ronaldo ontbrak de afgelopen weken vanwege een coronabesmetting.

De 35-jarige aanvaller testte op 13 oktober positief bij de nationale ploeg van Portugal. Ronaldo miste niet alleen het duel in de Nations League met Zweden, maar daarna ook vier wedstrijden van Juventus. Zonder de superster begon de ploeg van trainer Andrea Pirlo de Champions League met een overwinning in Oekraïne op Dinamo Kiev (0-2). Deze week moest de 'Oude Dame' in eigen stadion echter met 2-0 buigen voor FC Barcelona. Ronaldo ontbrak ook in dat duel, omdat hij wederom positief had getest.

Vrijdag meldde Juventus dat Ronaldo een negatieve test had afgelegd. De Portugees hoeft daarom niet langer in thuisisolatie te blijven en mag weer gaan trainen. Dat deed Ronaldo zaterdag nog individueel. Pirlo neemt hem wel direct mee naar Cesena voor het duel met Spezia, de club van keeper Jeroen Zoet. "Ik denk niet dat hij gaat starten, we zullen zien hoe het gaat", aldus de trainer. Juventus speelde in de Serie A al drie keer gelijk in vijf wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd