Terug

Volg Vandaag Inside

NEC-fans fel tegen eventuele komst Bony: 'Wij walgen van het idee!'

NEC-fans fel tegen eventuele komst Bony: 'Wij walgen van het idee!'

Unspecified

25 jan 2022, 10:25

Maandagmiddag werd bekend dat NEC interesse heeft in de Ivoriaan Wilfried Bony. Dit ligt nogal gevoelig bij de achterban van de Nijmegenaren, aangezien de spits een verleden heeft bij aartsrivaal Vitesse.

Dat Bony meetraint en wellicht een contract gaat tekenen bij NEC is niet goed gevallen bij de harde kern van de club. 'Ieder met een beetje gevoel voor de club weet hoe dit zit. Waar zijn de zogenaamde cultuurbewakers binnen onze BVO? Is er dan niemand die het begrijpt,' schrijft supportersgroep Legio Noviomagium.

Ook vergeet de supportersgroep niet wat voor gebaren Bony maakte toen hij scoorde in de derby tegen NEC. 'Even terug naar de feiten. Toen 'kind van de club' Navarone F. ons verliet, walgde ieder terecht van zijn actie. Zo ook walgen wij van het idee van Wilfried Bony in onze heilige driekleur. Diezelfde Wilfried Bony die zogenaamd onze kelen doorsneed bij het vieren van een doelpunt in de derby.'

Ook bij het stadion van NEC hangen verschillende spandoeken tegen de komst van de sterke aanvaller. Vooralsnog traint Bony alleen mee bij NEC. De Ivoriaan speelde eerder voor onder meer Manchester City, Swansea City en Sparta Praag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd