Terug

Volg Vandaag Inside

'Napoli meldt zich voor Kenneth Taylor'

Unspecified

13 mei 2024, 08:32

Napoli heeft zich onlangs gemeld voor Kenneth Taylor. De Italiaanse topclub maakte de interesse kenbaar bij het management van de middenvelder, die vooralsnog van technisch directeur Alex Kroes te horen krijgen dat een vertrek van Taylor onbespreekbaar is. Dat meldt De Telegraaf.

Kroes wil Taylor hoe dan ook behouden voor Ajax, omdat de 21-jarige Ajacied als een van de sterkhouders wordt gezien voor volgend seizoen. De clubleiding zal echter wel snel met duidelijkheid moeten komen over de nieuwe trainer. Op dit moment lopen de onderhandelingen met Francesco Farioli van OGC Nice. "Kroes zal zich ervan bewust zijn dat hij de speler wel snel duidelijkheid moet geven over het plan voor komend jaar", aldus de ochtendkrant.

Taylor heeft nog een contract tot medio 2027 bij Ajax. De middenvelder speelde al 112 wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij negentien keer scoorde en vijftien assists gaf. Atlético Madrid was eerder ook al serieus geïnteresseerd in Taylor.

Ajax-trainer John van 't Schip sprak zich onlangs op de persconferentie na afloop van de 2-1 zege op FC Twente, positief uit over Taylor. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd