Terug

Volg Vandaag Inside

Nantes wil 17 miljoen voor vermiste Sala

Nantes wil 17 miljoen voor vermiste Sala

Unspecified

6 feb 2019, 18:18

NANTES (ANP) - De Franse voetbalclub Nantes wil van Cardiff City geld zien voor Emiliano Sala. Het gaat om een bedrag van 15 miljoen Britse pond, meldt de BBC. Dat is omgerekend ruim 17 miljoen euro.

De Argentijnse aanvaller maakte vorige maand voor omgerekend 20 miljoen euro (18 miljoen pond) de overstap van Nantes naar Cardiff. De club uit Wales betaalde niet direct en wilde wachten totdat alle documenten in orde waren. Voordat dat zover was, verdween Sala. Hij stapte op 21 januari in een klein vliegtuigje op weg naar zijn nieuwe club. Het toestel verdween van de radar en werd zondag op de bodem van Het Kanaal gevonden. Een dag later maakte het onderzoeksteam bekend dat in de wrakstukken van het toestel ook een lichaam is gevonden. Het is nog niet duidelijk of dat het lichaam van Sala of van de andere inzittende, piloot David Ibbotson, is.

Nantes wil dat Cardiff alsnog 17 miljoen euro overmaakt, aldus de BBC. Als het geld binnen tien dagen niet binnen is, onderneemt de leiding van de Franse club juridische actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd