NAC Breda stunt en schakelt FC Utrecht uit in de beker

14 dec 2021, 22:52

FC Utrecht is in de tweede ronde van de KNVB-beker uitgeschakeld door NAC Breda. De nummer 6 van de Eredivisie verloor in Breda met 3-2 van de eerstedivisionist.

In blessuretijd maakte invaller Vieri Kotzebue het winnende doelpunt voor NAC, kort nadat Anastasios Douvikas het tiental van FC Utrecht nog op 2-2 had gezet. FC Utrecht speelde met tien man na de tweede gele kaart voor Mike van der Hoorn.

In de tweede helft had Thom Haye NAC met twee goals op een 2-1-voorsprong gezet na een achterstand bij rust.

Mike van der Hoorn had de Utrechters in de eerste helft aan de leiding gebracht. Kort daarvoor had de Spanjaard Adrián Dalmau een penalty gemist namens de bezoekers.