Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho slaat aanbod van Olympique Lyon af

Mourinho slaat aanbod van Olympique Lyon af

Unspecified

10 okt 2019, 15:13

José Mourinho heeft een aanbod van Olympique Lyon om daar als hoofdtrainer aan de slag te gaan naast zich neergelegd. Dat zei voorzitter Jean-Michel Aulas in een telefonisch interview met Franse media.

De reden dat de Portugese coach het aanbod afslaat, is dat hij volgens Aulas gesprekken aan het voeren is met een andere club, om daar aan de slag te gaan. Naar verluidt zou Mourinho de situatie bij Tottenham Hotspur, waar Mauricio Pochettino onder vuur ligt, nauwlettend in de gaten houden. Ook een terugkeer bij Real Madrid ziet Mourinho helemaal zitten. Hij staat nog altijd op goede voet met voorzitter Florentino Pérez van de Spaanse grootmacht.

Lyon ontsloeg eerder deze week de Braziliaanse trainer Sylvinho, die verantwoordelijk wordt gehouden voor de slechte start in Ligue 1. De club van Memphis Depay en Kenny Tete staat 14e en heeft na negen speelronden pas twee zeges geboekt.

Mourinho heeft sinds zijn ontslag in 2018 bij Manchester United geen club meer geleid. 'The Special One' liet onlangs wel optekenen dat hij de werkzaamheden als trainer mist.

VIDEO - 'Mourinho is een megalomane gek'

Deel dit artikel

Link gekopieerd