Terug

Volg Vandaag Inside

Monica Geuze niet langer vrijgezel

Unspecified

4 apr 2024, 14:23

Slecht nieuws voor iedereen die hoopte de liefde te kunnen vinden bij Monica Geuze: de presentatrice is níet langer vrijgezel.

Geuze maakt in de nieuwste aflevering van haar podcast Geuze & Gorgels - die ze samen met goede vriend en collega Kaj Gorgels maakt - bekend dat ze een relatie heeft.

"Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt", zegt Geuze. "Ik ben heel blij en dat is het." Om wie het gaat, wil de presentatrice niet zeggen. Volgens Gorgels heeft Geuze nog niet heel lang een nieuwe relatie. "Toen je me appte was het zo'n anderhalve week geleden, dus het is nog zo pril als de neten", zegt hij.

Eind vorig jaar zei de presentatrice al open te staan voor een nieuwe liefde. "Het lijkt me heel fijn om iemand te ontmoeten en dat ik denk: dit wil ik voor de rest van mijn leven", zei ze toen over haar mogelijke nieuwe relatie. Geuze was eerder samen met onder anderen voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter kreeg.

Voetballer

De doorgaans goed geïnformeerde Yvonne Coldeweijer kondigde een aantal weken geleden aan dat het mogelijk om een voetballer gaat. Volgens de juicevlogger heeft Geuze het gezellig met James Lawrence (31), speler van Nürnberg. De twee zouden onder meer gezien zijn in een vliegtuig naar Marrakech, schreef Coldeweijer in maart: "De hele vlucht waren ze kleffig en ook bij het uitstappen konden de twee niet van elkaar afblijven."

In gesprek met Veronica Inside, een van de voorlopers van Vandaag Inside, reageerde Monica Geuze na haar breuk met Lars Veldwijk op de vraag of ze veel DM's krijgt. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd