Terug

Volg Vandaag Inside

'Micky van de Ven staat voor droomtransfer naar Engelse grootmacht'

'Micky van de Ven staat voor droomtransfer naar Engelse grootmacht'

Unspecified

31 mei 2023, 17:42

Micky van de Ven staat in de nadrukkelijke belangstelling van Liverpool, meldt Wolfsburger Allgemeine Zeitung. De lokale krant meldt dat de club waar ook Virgil van Dijk en Cody Gakpo onder contract staan, naar verwachting al snel om tafel wil met VFL Wolfsburg.

Van de Ven, die in de zomer van 2021 de overstap maakte van FC Volendam naar Wolfsburg, heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de Bundesliga. De kwaliteiten van de 22-jarige verdediger springen in het oog bij meerdere clubs, maar Liverpool lijkt tot nu toe het meest concreet. Ondanks dat er nog geen officiële gesprekken zijn gehouden, zal daar snel verandering in komen.

Wolfsburg heeft voor de onderhandelingen al duidelijk wat het wil hebben voor de jonge Nederlander. Voor minder dan veertig miljoen euro mag van de Ven niet vertrekken. Liverpool is duidelijk op zoek naar nieuwe topspelers, ook de naam van Josko Gvardiol is nadrukkelijk gevallen. De WK-uitblinker van Kroatië staat hoog op het lijstje van Jürgen Klopp, maar het prijskaartje van negentig miljoen euro schrikt The Reds voorlopig af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd