Terug

Volg Vandaag Inside

'Messi weigert zich te melden bij Barcelona voor coronatest'

'Messi weigert zich te melden bij Barcelona voor coronatest'

Unspecified

29 aug 2020, 22:13

De relatie tussen Messi en Barcelona begint een beetje pijnlijk te worden. Volgens het Catalaanse RAC1 probeert de Barca-legende namelijk een transfer te forceren door zich morgen niet te melden voor de verplichte medische test bij Barcelona.

Alle spelers worden morgen getest op corona, om vervolgens maandag aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen te beginnen. Messi is echter niet van plan om zijn gezicht te laten zien. De zesvoudig Ballon d'Or-winnaar zou Barça al hebben geïnformeerd over zijn afwezigheid tijdens de noodzakelijke coronatests.

De mogelijk beste Barcelona-speler aller tijden heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Waar de toekomst van de kleine Argentijn ligt is nog onduidelijk, maar volgens de laatste geruchten zou een hereniging met Pep Guardiola bij Manchester City de voorkeur hebben bij de 33-jarige Messi. Een transfer is echter niet zomaar geregeld: Messi meent dat hij gebruik kan maken van een ontsnappingsclausule in zijn contract, maar Barça stelt dat deze al verlopen is en houdt vast aan de gelimiteerde afkoopsom van 700 miljoen euro. De Argentijn heeft de club per fax al laten weten graag het contract te willen ontbinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd