Terug

Volg Vandaag Inside

Messi verlaat Barcelona en vliegt richting Parijs

Messi verlaat Barcelona en vliegt richting Parijs

Unspecified

10 aug 2021, 15:40

Lionel Messi is op het vliegveld van Barcelona gesignaleerd. De Argentijnse aanvaller lijkt op weg naar Parijs, waar Paris Saint-Germain hem medisch wil keuren.

Op beelden is te zien dat Messi samen met zijn vrouw Antonella en drie zonen, Thiago, Mateo en Ciro voor de vertrekhal van het vliegveld Barcelona El-Prat uit een auto stapt. Politieagenten begeleiden hem richting de juiste gate en proberen toegestroomde cameraploegen en fotografen op afstand te houden.

Even eerder zagen tientallen journalisten en supporters van Barcelona hoe Messi zijn huis verliet. Zij zagen ook Luis Suárez vertrekken. De boezemvriend van Messi, inmiddels spelend voor Atlético Madrid, was kennelijk even naar Messi gekomen om afscheid te nemen.

Lionel Messi heeft overeenstemming bereikt over een 2-jarig contract bij de Franse topclub, zo meldde de bekende sportkrant L'Équipe eerder op dinsdag al. De bedoeling zou zijn dat hij woensdag al wordt gepresenteerd. PSG heeft de berichtgeving nog niet bevestigd. Jorge Messi, de vader van de topvoetballer, heeft dinsdag aan verschillende Spaanse media laten weten dat zijn zoon voor Paris Saint-Germain gaat voetballen.

De transfervrije Messi onderhandelde de afgelopen dagen met PSG. Hij was op zoek naar een nieuwe club omdat FC Barcelona hem niet meer kan betalen. PSG denkt dat het met de 34-jarige Messi eindelijk de Champions League kan winnen. Messi zou jaarlijks ruim 35 miljoen euro gaan verdienen.

De zesvoudig wereldvoetballer van het jaar kan een aanval gaan vormen met Neymar en Kylian Mbappé. De Nederlander Georginio Wijnaldum tekende deze zomer ook bij PSG.

Deel dit artikel

Link gekopieerd