Terug

Volg Vandaag Inside

Masturberende man valt vrouwen lastig op strand en wordt twee uur later pas gearresteerd

Masturberende man valt vrouwen lastig op strand en wordt twee uur later pas gearresteerd

Unspecified

26 juni 2023, 17:11

De politie heeft zaterdag een naakte, masturberende man gearresteerd op het strand van Hoek van Holland. De man ging naast vrouwen zitten en de strandwachten konden niet ingrijpen.

"Ik deed één oog open en zag hem ineens, volledig naakt en met zijn benen wijd, naast ons, terwijl hij zich aan het aftrekken was", vertelt Lisa tegenover het Algemeen Dagblad. "Hij cirkelde om de handdoeken heen en ging vervolgens bij twee jonge meiden half op hun handdoek zitten."

Volgens de meiden ging het van kwaad tot erger en verplaatste hij zich van de een naar de ander, waar hij zichzelf bij iedereen aftrok. Op een gegeven moment ging de man ook naast Lisa en haar zus zitten. "Uit reflex heb ik mijn shirt aangetrokken en mij omgedraaid, waarna de man opstond, een rondje om onze handdoeken heen liep en ‘ons dames een fijne dag’ wenste. Het was heel intimiderend."

Lisa belde meteen de politie. "De strandwacht was inmiddels ook al op de hoogte gebracht", vertelt Lisa verder. De strandwacht kon echter niets doen, omdat het niet was in te schatten hoe gevaarlijk de man was. De politie kon de man door drukte pas twee uur later arresteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd