Terug

Volg Vandaag Inside

'Marcel Keizer gelinkt aan terugkeer bij Ajax'

Unspecified

3 mei 2024, 20:00

Marcel Keizer zou weer in beeld kunnen komen om hoofdtrainer van Ajax te worden, dat stelt Mike Verweij in de Kick-off podcast van De Telegraaf.

"Binnen Ajax zijn heel veel mensen enthousiast over Marcel Keizer. Die geen eerlijke kans heeft gehad, ook omdat hij niet gesteund werd door Marc Overmars", begint de Ajax-watcher over het vroegtijdige ontslag van Keizer bij Ajax. "Hij zou uiteindelijk ook weer in beeld kunnen komen, omdat mensen ook vinden dat hij zoveel pech heeft gehad met het noodlot rond Abdelhak Nouri. Dat heeft hij toen wel goed gedaan. Alleen toen tegen Nice en in Noorwegen vloog Ajax uit de Champions en Europa League, waardoor het geen Europees voetbal speelde. Toen was de toon eigenlijk al gezet, voor dat seizoen."

In 2017 stond Keizer enkele maanden aan het roer bij Ajax. De trainer werd vervolgens in december ontslagen, omdat Ajax in de achtste finale van de KNVB-beker op penalty's van FC Twente verloor en de clubleiding er te weinig vertrouwen in had dat Keizer de wisselvalligheid waarmee Ajax presteerde kon oplossen. De oefenmeester is in de jaren daarna ook nog bij Al-Jazira, Sporting CP en Al-Shabab aan de slag geweest.

René van der Gijp sprak zich onlangs in Vandaag Inside uit over Ajax-target Graham Potter: "Hij heeft Chelsea in zes maanden tijd 92 miljoen euro gekost." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd