Terug

Volg Vandaag Inside

'Marc Overmars is bezig met het terughalen van Brian Brobbey'

'Marc Overmars is bezig met het terughalen van Brian Brobbey'

Unspecified

13 mei 2021, 17:46

Directeur Voetbalzaken Marc Overmars is bezig met het terughalen van aanvaller Brian Brobbey. Dat bevestigt trainer Erik ten Hag in gesprek met ESPN.

Ajax onderzoekt ook nog of het Brian Brobbey nu alweer terug kan kopen van Leipzig. De aanvaller zette in in maart zijn handtekening onder een lucratief vierjarig contract bij RB Leipzig. De geboren Amsterdammer verlaat Ajax in de zomer normaal gesproken transfervrij.

Brobbey vertelde twee maanden geleden dat hij vanwege trainer Julian Nagelsmann voor Leipzig heeft gekozen. Die coach vertrekt echter naar Bayern Munchen. Ook technisch directeur Markus Krösche neemt aan het einde van het seizoen afscheid van RB Leipzig.

'Ik weet dat Overmars daarmee bezig is', zei Ten Hag over het terughalen van Brobbey. 'Maar ik weet echt niet of het mogelijk is om hem terug te kopen. Ik weet ook nog niet hoe Brobbey daar precies instaat. Hij is daar zelf nog niet heel uitgesproken over geweest. Maar dat snap ik ook wel. Hij heeft daar nog niet eens een wedstrijd gespeeld.'

B

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd