Terug

Volg Vandaag Inside

'ManUtd-speler wil weg vanwege Cristiano Ronaldo'

'ManUtd-speler wil weg vanwege Cristiano Ronaldo'

Unspecified

14 okt 2021, 15:59

Cristiano Ronaldo zorgde afgelopen zomer voor een ongekende terugkeer naar zijn oude liefde Manchester United. Velen in de Engelse stad hebben zijn 'comeback' waarschijnlijk gevierd hebben, maar dat geldt niet voor iedereen. De Daily Mail weet namelijk te melden dat een speler door de komst van de Portugees liever de deur uit zou lopen.

Het zou gaan om aanvaller Jesse Lingard, die voor de zomer een halfjaar werd uitgeleend aan West Ham United. Bij de club uit Londen kwam Lingard weer helemaal in zijn oude vorm en kwam in 16 Premier League-wedstrijden tot maar liefst 9 doelpunten en 5 assists. Lingard keerde afgelopen zomer weer terug in Manchester en hoopte in zijn goede vorm een nieuwe kans te krijgen bij 'The Reds'.

Niets blijkt inmiddels minder waar: in de eerste 7 wedstrijden van de Premier League mocht Lingard slechts 45 minuten meedoen van trainer Ole Solskjaer. Dat heeft voornamelijk te maken met de drukke bezetting bij United met Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Mason Greenwood, Anthony Martial en natuurlijk nieuwkomer Cristiano Ronaldo.

De komst van de Portugese superster schijnt nu de druppel voor Lingard te zijn. De Daily Mail schrijft dat hij een contractverlenging heeft afgewezen en zijn zinnen heeft gezet op een vertrek uit Manchester. Mogelijke geïnteresseerden voor de diensten van Lingard zouden onder meer FC Barcelona en AC Milan zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd