ManUnited schakelt Arsenal uit in FA Cup

26 jan 2019, 00:00

LONDEN (ANP) - Manchester United blijft winnen onder coach Ole Gunnar Solskjaer. De Mancunians schakelden Arsenal uit in de vierde ronde van de FA Cup en nog wel in het Emirates Stadion in Londen: 1-3.

De clash in de FA Cup stond in het teken van de terugkeer van Alexis Sánchez in Londen. Nota bene de Chileen die een jaar geleden de overstap maakte van Arsenal naar United, schoot de bezoekers al vroeg op 0-1 na een slimme pass van Romelu Lukaku. Twee minuten later was het zelfs 0-2 door Jesse Lingard, opnieuw op aangeven van Lukaku.

De thuisploeg kwam nog voor de rust terug in de wedstrijd door een treffer van Pierre-Emerick Aubameyang. In de tweede helft zocht Arsenal naar de gelijkmaker, maar de Gunners liepen zich vooral vast tegen het ingezakte United. In een counter tien minuten voor tijd kon Arsenal-doelman Petr Cech nog wel redding brengen op het schot van Paul Pogba. De rebound van Anthony Martial was wel raak.