Terug

Volg Vandaag Inside

Man overlijdt op Jamaica nadat hij alle 21 cocktails van menukaart probeert te drinken

Man overlijdt op Jamaica nadat hij alle 21 cocktails van menukaart probeert te drinken

Unspecified

28 juni 2023, 13:53

Tijdens een vakantie op Jamaica is het voor een Engelsman uit Staffordshire helemaal misgegaan. Hij overleed nadat hij een cocktail-uitdaging probeerde te voltooien, zo meldt ITV News. De uitdaging hield in dat hij alle 21 cocktails van de cocktailkaart van het resort moest opdrinken.

De man, genaamd Timothy Southern, kwam tot 12 van de 21 cocktails voordat hij naar zijn kamer vertrok. Daar overleed hij later aan 'acute diarree', als gevolg van overmatig alcoholgebruik. Na lichaamsonderzoek bij de man kwam men er namelijk achter dat hij in de ochtend ook al bier en brandewijn had gedronken.

De man besloot mee te doen aan de uitdaging nadat hij twee Canadese vrouwen ontmoette die de uitdaging ook deden, ter ere van een van hun verjaardagen. Een familielid van de man vertelt over de situatie. "Hij lag al stikkend op zijn rug, ik heb hem in de stabiele zijligging gelegd en om een ambulance geroepen. Hij maakte gorgelende geluiden. Toen hij in de stabiele zijligging lag, begon hij te braken. Ik schreeuwde zijn naam, maar kreeg geen reactie."

De familie van de man uitte felle kritiek op het resort. "Ze waren niet voorbereid om hem te helpen, het is walgelijk." Ook is de familie een crowdfunding gestart, genaamd 'Breng onze vader alsjeblieft thuis vanuit Jamaica'. Er is tot nu toe 9.000 pond opgehaald van de beoogde 15.000 pond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd