Terug

Volg Vandaag Inside

Lof voor Bijlow na optreden tegen Lazio: 'Feyenoord-goalie hoort in WK-selectie'

Lof voor Bijlow na optreden tegen Lazio: 'Feyenoord-goalie hoort in WK-selectie'

Unspecified

4 nov 2022, 00:00

Valentijn Driessen is van mening dat Justin Bijlow zonder enige twijfel bij de selectie van het Nederlands elftal moet zitten. De chef voetbal van De Telegraaf zag een goede wedstrijd van de Feyenoord-doelman tegen Lazio.

"Niet dat het allemaal even flitsend was. Feyenoord scheerde zeker in de eerste helft af en toe langs de rand van de afgrond. Maar het was keer op keer doelman Justin Bijlow die zijn ploeg wegtrok bij het ravijn", schrijft Valentijn in zijn column. "Eindelijk vertoonde hij trekjes van de Bijlow die twee jaar geleden door iedereen werd beschouwd als het grootste keeperstalent van Nederland. Ook door bondscoach Louis van Gaal."

Bijlow hield donderdagavond in De Kuip zijn doel schoon tegen Lazio. "Met Bijlows optreden tegen Lazio Roma moet de 24-jarige doelman de bondscoach hebben overtuigd dat hij thuishoort in de selectie van het Nederlands elftal", vervolgt Valentijn. "Ditmaal gaf de geboren Rotterdammer thuis op het moment dat zijn ploeg erom vroeg. Hij weigerde te capituleren bij vier grote Romeinse kansen. Daarmee behoedde Bijlow Feyenoord voor vroegtijdige uitschakeling en gaf Santiago Gimenez de kans gaf om matchwinner te worden", aldus Valentijn.

Bekijk de samenvatting van het duel tussen Feyenoord en Lazio terug in de onderstaande video.

SAMENVATTING: Feyenoord - Lazio (Groepsfase Europa League)
5:07
SAMENVATTING: Feyenoord - Lazio (Groepsfase Europa League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd