Terug

Volg Vandaag Inside

Lil Kleine eist broodrooster terug van Jaimie Vaes: 'Verdween in haar grijpgrage handen'

Lil Kleine eist broodrooster terug van Jaimie Vaes: 'Verdween in haar grijpgrage handen'

Unspecified

14 nov 2022, 12:22

Lil Kleine zegt dat een van de dure horloges die zijn ex Jaimie Vaes van hem terugeist geen cadeau voor haar was, maar voor hun zoon Lío. Dat zei hij maandag in de rechtbank van Amsterdam. Realityster Vaes heeft een zaak tegen hem aangespannen om het einde van hun relatie af te handelen en spullen te verdelen, zoals de drie horloges. Lil Kleine meent dat Vaes enkele spullen heeft meegenomen en eist die op zijn beurt terug.

Vaes eist enkele dure horloges van rapper Lil Kleine terug en de artiest eist op zijn beurt spullen terug die Vaes uit zijn woning zou hebben meegenomen. De advocaat van Lil Kleine meent dat Vaes "proletarisch aan het winkelen was geslagen" in het huis van de rapper.

Enkele huishoudelijke spullen zoals een broodrooster waren volgens Lil Kleine van hem, maar Vaes zegt dat het paar de spullen kreeg wegens een sponsordeal. Zij postte erover op sociale media en hij niet. Toen ze uit elkaar gingen besloot zij ze mee te nemen "om thuis brood te roosteren". De rapper zou er echter aankoopbewijzen van hebben.

Vaes en Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, krijgen van de rechtbank de kans om onderling tot een oplossing te komen. Anders wordt de zaak doorgezet met bijvoorbeeld getuigenverhoren.

Lil Kleine komt aan bij rechtbank
1:11
Lil Kleine komt aan bij rechtbank

Deel dit artikel

Link gekopieerd