Leverkusen thuis onderuit tegen Werder Bremen

17 mrt 2019, 16:47

LEVERKUSEN (ANP) - Bayer Leverkusen heeft in de strijd om een top vier plek in de Bundesliga een nederlaag geleden tegen Werder Bremen. Peter Bosz zag zijn ploeg met 3-1 in eigen huis verliezen tegen het team van Davy Klaassen. Leverkusen blijft door de nederlaag zesde. Bremen heeft drie punten minder en staat achtste.

Bremen was al in de eerste helft op 2-0 gekomen. Max Kruse opende de score voor Werder. Milot Rashica, in 2015 speler van Bosz bij Vitesse, verdubbelde de voorsprong. Doelman Lukas Hradecky raakte de bal nog aan, maar kon het doelpunt van de Kosovaarse aanvaller niet verhinderen.

Leon Bailey zorgde met nog een kwartier te gaan voor de aansluitingstreffer voor Leverkusen. De Jamaicaan schoot een vrije trap via de onderkant lat achter doelman Jiri Pavlenka. Diep in blessuretijd bepaalde Kruse met zijn tweede doelpunt de eindstand op 1-3.