Terug

Volg Vandaag Inside

Spelers Leverkusen boos op teamgenoot Bailey na tweede rode kaart

Spelers Leverkusen boos op teamgenoot Bailey na tweede rode kaart

Unspecified

14 dec 2019, 20:50

De Jamaicaanse aanvaller Leon Bailey heeft een slechte beurt gemaakt bij Bayer Leverkusen. Bailey kwam in de uitwedstrijd tegen 1. FC Köln kort na rust in het veld. De vleugelspits werd in de 77e minuut echter met rood weggestuurd, omdat hij een klap in het gezicht van Kingsley Ehizibue had gegeven.

"Het is niet zijn eerste rode kaart, ik reken op excuses van hem", zei de boze aanvoerder Lars Bender. "Dit kan echt niet." Na een uur spelen was de Oostenrijkse verdediger Aleksandar Dragovic al met twee gele kaarten van het veld gestuurd. Met tien man kwam Leverkusen op achterstand, met nog negen spelers op het veld viel ook de 2-0 voor Köln.

"Ik heb de ploeg na de wedstrijd toegesproken", zei technisch directeur Rudi Völler van Leverkusen. "Maar wat Bailey heeft gedaan, daar heb ik geen woorden voor." Trainer Peter Bosz kondigde een stevig gesprek aan met de Jamaicaan. "Feit is dat hij de ploeg niet heeft geholpen." Bailey kreeg vorige maand ook al rood tegen Borussia Mönchengladbach. Het leverde hem een schorsing van twee duels op. De Jamaicaan vierde zijn rentree met twee doelpunten tegen Bayern München (2-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd