Terug

Volg Vandaag Inside

Leko: Brugge speelt goed genoeg voor de winst

Leko: Brugge speelt goed genoeg voor de winst

Unspecified

5 nov 2018, 21:50

MONACO (ANP/BELGA) - Club Brugge-coach Ivan Leko denkt dat zijn ploeg tegen AS Monaco de eerste zege in de groepsfase van de Champions League kan pakken. ,,We hebben al drie wedstrijden getoond dat ons voetbal goed genoeg is en dat we meer dan één punt verdienen" zei de coach in Monaco. ,,We zijn onze plaats in de Champions League waard, maar werden niet correct beloond voor het geleverde spel."

Brugge verloor eerder van Dortmund (0-1) en Atlético Madrid (3-1) en heeft na de 1-1 thuis tegen AS Monaco één punt. De coach weet dat zijn ploeg moet winnen om kans te maken op overwinteren in Europa. ,,We weten dat het met minder dan een 1-1 hier moeilijk wordt voor de derde plaats."

De coach van Brugge kan tegen Monaco in het Stade Louis II niet beschikken over Arnaut Danjuma Groeneveld, Emmanuel Dennis en Jelle Vossen. Leko hoopt dat zijn aanvoerder Ruud Vormer na diens plek op de bank in de topper tegen Racing Genk extra gemotiveerd is. De Nederlandse international had in Belgische media ontgoocheld gereageerd. ,,Ik was blij met die reactie", zei Leko. ,,Dat is immers de reactie van iemand die absoluut wil spelen, van een winnaar."

Deel dit artikel

Link gekopieerd