Terug

Volg Vandaag Inside

Lazio-trainer Sarri woedend over extra rust voor Feyenoord

Lazio-trainer Sarri woedend over extra rust voor Feyenoord

Unspecified

2 nov 2022, 21:15

Feyenoord kreeg afgelopen weekend rust in aanloop naar het Europa League-duel met SS Lazio. Onbegrijpelijk, vindt Maurizio Sarri. Volgens de trainer van de Italiaanse ploeg had de UEFA moeten ingrijpen. 

“Het is jammer dat de UEFA hier geen stokje voor heeft gestoken”, foetert Sarri op zijn persconferentie in aanloop naar het treffen met Feyenoord. “We voelen ons bedrogen. Ook ten opzichte van de andere clubs in de poule - Midtjylland en Sturm Graz - is het oneerlijk.”

Terwijl Lazio het dit weekend nog opnam tegen Salernitana, gaf de KNVB gehoor aan een verzoek van Feyenoord om het duel met Cambuur uit te stellen. “Deze wedstrijd staat toch allang gepland?”, vraagt Sarri zich hardop af. “Het is beschamend!”

Het belooft een zinderende ontknoping te worden in de poule van Feyenoord. Alle ploegen in groep F zijn de laatste speelronde nog kansrijk. “Het is zo evenwichtig. Ik verwacht van het begin tot het einde spanning”, zegt de 63-jarige trainer daar over. “Het is niet mogelijk om berekeningen te maken. We gaan voor de winst. Dan zien we wel.”Deel dit artikel

Link gekopieerd