Lammers en Vlap leiden Heerenveen naar zege

3 mrt 2019, 17:29

HEERENVEEN (ANP) - Sam Lammers en Michel Vlap zijn opnieuw van grote waarde geweest voor sc Heerenveen. Het duo blonk in de eerste helft uit tegen Willem II en bezorgde de Friezen de tweede overwinning in een thuiswedstrijd dit seizoen: 4-2.

Willem II leek voor rust nog niet helemaal hersteld van de zware inspanningen van donderdag, toen AZ in de halve finale van het bekertoernooi na strafschoppen werd verslagen. In de tweede helft kwamen de Tilburgers nog bijna terug van een achterstand van drie doelpunten.

Heerenveen passeerde Willem II door de winst op de ranglijst en heeft nu twee punten meer.