Terug

Volg Vandaag Inside

'Kylian Mbappé bereikt principeakkoord met Real Madrid'

'Kylian Mbappé bereikt principeakkoord met Real Madrid'

Unspecified

27 juni 2023, 16:58

Kylian Mbappé is tot een akkoord gekomen met Real Madrid over een overstap in 2024, zo meldt Foot Mercato. Mbappé loopt volgend jaar namelijk uit zijn contract bij Paris Saint-Germain en kan dan transfervrij opgepikt worden door de Koninklijke. Wel krijgt de Franse superster naar verluidt een loyaliteitsbonus van 90 miljoen euro als hij tekent.

Mbappé liet kortgeleden in een formele brief weten zijn huidige, tot 2024 lopende contract, onder geen beding te willen verlengen. PSG wil hierdoor Mbappé het liefst deze zomer nog verkopen, omdat ze hem volgend jaar anders transfervrij zien vertrekken.

Diverse Franse media schreven dat de spits toe zou zijn aan een vertrek uit Parijs. Mbappé ging daar op Twitter fel tegenin. "LEUGENS", reageerde hij op een tweet van Le Parisien. "Hoe groter iemand is, hoe meer er gesproken wordt. Ik heb al gezegd dat ik volgend seizoen verder ga bij PSG, waar ik heel gelukkig ben."

Mbappé speelt sinds de zomer van 2018 voor PSG, dat hem destijds voor 180 miljoen euro overnam van AS Monaco. Sindsdien kwam hij bij de Parijzenaren tot 260 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 212 doelpunten en 98 assists. Daarmee is hij de topscorer aller tijden van de Europese grootmacht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd