Terug

Volg Vandaag Inside

Kuipers fluit duel tussen Kroatië en Frankrijk in Nations League

Kuipers fluit duel tussen Kroatië en Frankrijk in Nations League

Unspecified

12 okt 2020, 12:10

Scheidsrechter Björn Kuipers is door de UEFA aangesteld om woensdag de Nations League-wedstrijd tussen Kroatië en Frankrijk te leiden. Het is een herhaling van de WK-finale van 2018. De wedstrijd wordt gespeeld in het Maksimirstadion in Zagreb en begint om 20.45 uur.

De Kroaten hebben na drie speelronden drie punten, Frankrijk staat op zeven. Kroatië won zondagavond met 2-1 van Zweden, Frankrijk speelde met 0-0 gelijk tegen Portugal.

Kroatië en Frankrijk troffen elkaar twee jaar geleden in de eindstrijd van het WK in Rusland. In Moskou wonnen de Fransen met 4-2.

Jochem Kamphuis is dinsdag de arbiter bij de oefenwedstrijd tussen Japan en Ivoorkust, die wordt gespeeld in stadion Galgenwaard in Utrecht. Japan speelde vrijdag ook al in Utrecht, toen werd het 0-0 tegen Kameroen.

Bas Nijhuis fluit op dezelfde dag het oefenduel tussen Mexico en Algerije. Die wedstrijd wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Mexico was woensdag de tegenstander van Oranje. De Mexicanen wonnen in de Johan Cruijff Arena met 1-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd