Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB verplaatst op verzoek van PSV competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles

Unspecified

16 aug 2023, 11:04

Op verzoek van PSV heeft de KNVB de competitiewedstrijd van de Eindhovenaren tegen Go Ahead Eagles verplaatst. Trainer Peter Bosz heeft zodoende een week de tijd om zijn ploeg voor te bereiden op de return tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League. De competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles stond gepland voor zaterdag 26 augustus, maar is uitgesteld naar woensdag 27 september.

PSV kwalificeerde zich dinsdagavond voor de play-offs van de Champions League door in Oostenrijk ook de return tegen Sturm Graz te winnen (1-3). De Eindhovense club gaat nu, net als vorig jaar, met Rangers FC strijden om een plek in het lucratieve hoofdtoernooi.

Het eerste duel vindt volgende week dinsdag (22 augustus) plaats in Glasgow. De return is acht dagen later, op 30 augustus, in Eindhoven. PSV maakt gebruik van de mogelijkheid om de competitiewedstrijd die tussen de Europese duels in zit te verplaatsen.

Bekijk de samenvatting van het duel tussen Sturm Graz en PSV in de derde voorronde van de Champions League in de video bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd