Terug

Volg Vandaag Inside

Problemen stapelen zich op in Liverpool: 'Salah niet gediend van wissel'

Problemen stapelen zich op in Liverpool: 'Salah niet gediend van wissel'

Unspecified

5 mrt 2021, 09:30

Op dit moment is de situatie bij Liverpool verre van ideaal. De equipe van Jürgen Klopp verloor inmiddels voor de vijfde keer achter elkaar op Anfield en staat nu zevende in de Premier League. Een incident tussen Klopp en sterspeler Mo Salah kan daar ook nog wel bij.

Klopp haalde de aanvaller voortijdig naar de kant, maar daar was Salah niet echt blij mee. 'Salah is niet blij dat hij wordt gewisseld. Hij schudt zijn hoofd terwijl hij naar de bank loopt. Maar vijf minuten geleden ging Klopp tegen hem tekeer om mee terug te verdedigen. Hij was ver weg, sjokte halfslachtig terug. Klopp draaide zich meteen om naar Pepijn Lijnders en de twee bespraken de wissel', schrijft presentator Matt Critchley op Twitter.

Zijn mede-aanvallers Sadio Mané en Roberto Firmino werden er niet uitgehaald maar leken nog minder mee te doen aan het spel. 'Ik wilde wat frisse benen brengen. Het leek alsof Salah het een beetje moeilijk had, hij heeft veel gespeeld. Je hebt gelijk, ik had Sadio en Bobby ook kunnen wisselen. Maar Mo leek het zwaarder te hebben', zo reageerde Klopp na afloop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd