Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp maakt zich zorgen om Van Dijk

Klopp maakt zich zorgen om Van Dijk

Unspecified

31 mrt 2019, 22:44

Trainer Jürgen Klopp van Liverpool maakt zich een beetje zorgen om Virgil van Dijk. De Nederlandse verdediger liep in de slotfase van de gewonnen competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-1) een enkelblessure op. Van Dijk strompelde na afloop met een ingepakte enkel door de catacomben van Anfield.

,Hopelijk is het niets ernstigs, maar we moeten het afwachten', zei Klopp. ,Ik zag hem met een groot pak ijs erop naar de interviews gaan.' Van Dijk liep die blessure 5 minuten voor tijd op bij een gevaarlijke uitbraak van de Spurs. Van Dijk stond in zijn eentje tegenover twee spelers van de tegenstander. Hij dwong Moussa Sissoko tot een wild schot, dat over het doel vloog. De aanvoerder van Oranje werd daarbij ook op zijn enkel geraakt door de Fransman.

Liverpool pakte in de laatste minuut de winst en blijft daardoor de Premier League aanvoeren. De ploeg van Klopp speelt vrijdag uit tegen Southampton, de vorige club van Van Dijk. Vier dagen later staat het eerste duel met FC Porto in de kwartfinale van de Champions League op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd