Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen onthult wat hij kwijt was aan haartransplantatie: 'Ik was duur uit, haha'

Klaassen onthult wat hij kwijt was aan haartransplantatie: 'Ik was duur uit, haha'

Unspecified

27 okt 2023, 12:55

Davy Klaassen heeft in de Cor Potcast voor het eerst gereageerd op zijn veelbesproken haartransplantatie die hij een aantal maanden geleden heeft laten doen. Op X verscheen er namelijk eerder deze maand een foto van de Internazionale-middenvelder, waarop te zien was dat Klaassen een fraaie coupe heeft gekregen.

"Deze week was er een foto voorbijgekomen van mijn haar, volgens mij bij Inter ofzo. Toen kreeg ik echt veel berichten, van nu ziet iedereen het", begint Klaassen over zijn nieuwe coupe. "Ik heb het al 4,5 maand geleden laten doen, maar nu ziet iedereen het. Nu begin je echt een beetje te zien dat het gaat groeien. Eerst krijg je een fase dat het uitvalt en dat het allemaal lastig is. Maar nu wordt het een echte coup."

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Klaassen vond zelf al langer dat de ingreep nodig was. "Ik had al een aantal jaren dat het dunner werd en toen heb ik er ook over nagedacht. Je moet wel even de tijd hebben om het te kunnen doen. Drie weken niet sporten. Eigenlijk moet je wel echt vier weken vrij hebben en dat heb ik eigenlijk nooit."

“Het duurde drie en een half uur", vertelt Klaassen over de operatie. "Daarna prikten ze een uur lang gaatjes op mijn hoofd, waar die haartje daarna inkwamen. Dat waren er bij mij vijfduizend."

Klaassen heeft zijn haartransplantatie in Nederland laten doen, terwijl veel mensen daarvoor een tripje maken naar Turkije. "Je betaalt per haartje", vertelt de oud-Ajacied over de kosten. "Ik was duur uit, haha. Ik heb het in Nederland laten doen, dat is wel iets duurder. In Istanbul kan je het voor vijftig cent per haarzakje doen. Bij mij was dat twee euro per haarzakje."

Deel dit artikel

Link gekopieerd