Terug

Volg Vandaag Inside

Klaas Jan Huntelaar toegevoegd aan technische organisatie van Ajax

Klaas Jan Huntelaar toegevoegd aan technische organisatie van Ajax

Unspecified

13 mrt 2022, 17:44

Ajax heeft Klaas Jan Huntelaar toegevoegd aan de technische organisatie van de club. Dat maken de Amsterdammers zelf bekend op de officiële kanalen. Huntelaar zal technisch manager Gerrie Hamstra en trainer Erik Ten Hag ondersteunen met de taken van voormalig-directeur voetbalzaken Marc Overmars.

Ook zal de oud-spits vanaf 1 juli 2022 verschillende programma's volgen waardoor hij zich kan ontwikkelen in z'n nieuwe rol buiten het veld. Het contract van Huntelaar loopt door tot medio 2024. De Amsterdammers willen aankomende zomer een nieuwe directeur voetbalzaken aanstellen.

Algemeen directeur Edwin van der Sar is blij met de komst van Huntelaar: 'Ajax heeft sinds de transfer van Klaas Jan naar Schalke met hem contact gehouden. Wij waren op de hoogte van zijn interesses en zijn ambitie om op termijn technisch directeur bij een profclub te worden. Om die reden heeft hij sinds de zomer al een paar keer een kijkje bij ons in de keuken gekregen en zo bijvoorbeeld vergaderingen van de directie en de Raad van Commissarissen bijgewoond.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd