Terug

Volg Vandaag Inside

Keert Davy Klaassen terug bij Ajax? 'Je weet het nooit'

Unspecified

23 apr 2024, 12:19

Davy Klaassen werd maandagavond kampioen met Internazionale. De middenvelder geniet van de titel, ondanks dat hij niet altijd speelt bij de club uit Milaan.

Klaassen vertrok begin dit seizoen bij Ajax, omdat hij niet in de plannen voorkwam van de trainer Maurice Steijn. Bij Inter zit Klaassen echter ook vaak op de bank. "Het is niet altijd makkelijk om niet veel te spelen", zegt Klaassen in gesprek met Ziggo Sport. "Maar uiteindelijk heb je getekend voor een team, waar je iedere dag mee traint. Dat team moet je dan steunen."

Ondanks het pijnlijke vertrek van Klaassen bij Ajax, blijft hij zijn voormalige club uiteraard gewoon nog volgen. "Het is mijn club, dus ik blijf het altijd volgen. Met Daley (Blind, red.) heb ik natuurlijk veel contact. Hij is mijn beste vriend, ik spreek elke dag met hem. Dan heb je het ook vaak over Ajax. Met Ajax komt het altijd weer goed."

Klaassen heeft een contract tot het einde van dit seizoen bij Inter, maar weet nog niet waar hij volgend jaar zal spelen. Vervolgens wordt hij gevraagd naar een mogelijke terugkeer bij Ajax. "Vind je het erg als ik daar nu even niets over zeg? Je weet het nooit. Ik zie het allemaal wel. Ik wil nu vanavond even lekker genieten. Ik weet ook niet of ik hier (bij Inter, red.) volgend seizoen nog ben."

Valentijn Driessen sprak zich eerder in De Oranjezomer kritisch uit over Davy Klaassen. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd