Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus-spelers akkoord met salarisverlaging: 'Ronaldo levert bijna 4 miljoen in'

Juventus-spelers akkoord met salarisverlaging: 'Ronaldo levert bijna 4 miljoen in'

Unspecified

28 mrt 2020, 17:00

Door de coronacrisis komen veel clubs financieel gezien in zwaar weer terecht. Zelfs de topclubs krijgen problemen. De spelers van Juventus willen de club uit Turijn helpen met een salarisverlaging.

De Serie A ligt voorlopig nog plat door het coronavirus waardoor er niet gevoetbald kan worden. Volgens de Italiaanse krant Tuttosport is binnen de selectie van Juventus onderling een salarisverlaging besproken.

In tegenstelling tot bij Barcelona, waar de spelers het niet allemaal eens waren met een tijdelijke loonsverlaging, is de saamhorigheid bij Juventus goed, meldt de Italiaanse sportkrant. Giorgi Chiellini, Leonardo Bonucci, Gianluigi Buffon en Cristiano Ronaldo zouden middels een conference call vergaderd hebben over de tegemoetkoming, waarna de gehele selectie werd ingelicht.

Technisch directeur Andrea Agnelli zal naar verluidt de komende dagen aan de slag gaan met het inperken van de salarissen. Tuttosport meldt dat Ronaldo tijdelijk zo'n 3,8 miljoen euro zou inleveren bij de club van Matthijs de Ligt.

VIDEO - Samenvatting Olympique Lyon - Juventus

Deel dit artikel

Link gekopieerd