Terug

Volg Vandaag Inside

'Justin Kuivert en vriendin beroofd in Spanje: bijna 200.000 euro buitgemaakt'

'Justin Kuivert en vriendin beroofd in Spanje: bijna 200.000 euro buitgemaakt'

Unspecified

25 mei 2023, 11:08

Woensdagavond laat zijn drie mannen het huis van Justin Kluivert, in de buurt bij Valencia, binnengevallen. Kluivert zelf zit met zijn club Valencia op Mallorca voor een wedstrijd. Zijn vriendin was wel thuis en is licht gewond geraakt bij de overval.

Volgens verschillende Spaanse media zouden er voor een waarde van richting de 200.000 euro aan juwelen en andere spullen meegenomen zijn. Kluivert zou vanavond eigenlijk moeten voetballen op en tegen Mallorca, onduidelijk is nog of hij daarvan afziet.

Volgens de website Plaza Deportiva werd Kluivert zijn vriendin, die wel in Valencia was, thuis opgewacht door drie mannen met capuchon. Ze kwam terug van het uitlaten van de hond toen de mannen haar dwongen te vertellen waar in het huis geld en juwelen lagen, ze zou hierbij een klap gehad hebben.

De woning van Kluivert bevindt zich in een doorgaans rustige wijk ten noorden van Valencia. Toch is zo’n overval als dit de wijk niet vreemd, het is namelijk al de derde overval op het huis van een voetballer in deze wijk. Vorig jaar was Samu Castillejo het slachtoffer, ook terwijl hij een wedstrijd speelde. Enkele maanden later werd Levante-verdediger Skhodran Mustafi thuis overvallen terwijl hij lag te slapen. De politie vermoedt dat het dezelfde bende is die gespecialiseerd is in dit soort diefstallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd