Terug

Volg Vandaag Inside

Joost Klein zakt verder weg bij bookmakers

Unspecified

9 mei 2024, 15:34

Joost Klein is donderdag in aanloop naar de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival iets weggezakt bij de bookmakers. De artiest staat nu op plek zeven met zijn lied Europapa.

De bookmakers schatten de winkans van Joost Klein momenteel op 3 procent. De zanger behoorde in april nog tot de drie favorieten voor de overwinning van het songfestival in het Zweedse Malmö.

Baby Lasagna, de inzending van Kroatië, is volgens de bookmakers de grootste kanshebber met 43 procent winkans. Op plek twee komt Nemo namens Zwitserland met 20 procent, gevolgd door de Oekraïense inzending duo alyona alyona & Jerry Heil. De bookmakers schatten hun winkans op 8 procent.

Reet roesten

Klein, die donderdagavond in Malmö voor een finaleplek strijdt in de tweede halve finale, liet eerder op de dag weten het niet erg te vinden dat hij wat is weggezakt bij de wedkantoren. Dat kan hem "aan zijn reet roesten", zei hij. "Dat boeit me echt niet. Ik voel me heel goed, ik voel me lekker."

Het ging de laatste tijd regelmatig over Kleins keuze voor een blauwe vogel op het podium. Bij de bookmakers zakte Klein ook iets na het zien van de eerste beelden.

"Ik denk echt serieus dat Joost Klein gaat winnen". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd