Terug

Volg Vandaag Inside

Joost Klein daalt na tweede halve finale Songfestival nog verder bij bookmakers

Unspecified

10 mei 2024, 09:35

Joost Klein is na de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival opnieuw een plek gedaald bij de bookmakers. Klein stond donderdag nog op plek 7, maar is inmiddels ingehaald door de Israëlische zangeres Eden Golan. Zij staat nu met haar lied Hurricane op de tweede positie.

Kroatië staat nog altijd op de eerste plek bij de wedkantoren, met een winkans van 41%. Israël (19%), Zwitserland (12%), Ierland (5%), Oekraïne (5%), Frankrijk (4%), Italië (3%), Nederland (2%), Griekenland (1%) en Finland (1%) maken de top 10 af.

Israël stijgt bij bookmakers na lek telestemmen Italië

Het lijkt er sterk op dat de Italiaanse tv in de fout is gegaan met de uitslag van de halve finale van het Eurovisie Songfestival. De zender liet namelijk zien hoe Italiaanse tv-kijkers hadden gestemd, terwijl dat tot na de finale geheim moet blijven. Uit de cijfers blijkt dat Israël de meeste stemmen kreeg van de Italianen: ruim 39 procent. Joost Klein werd tweede en kreeg ruim 7 procent.

Johan Derksen reageerde bij Vandaag Inside op het optreden van Joost Klein in de halve finale van het Songfestival. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd