Terug

Volg Vandaag Inside

John de Wolf verlengt contract bij Feyenoord: 'Het is mijn tweede thuis'

John de Wolf verlengt contract bij Feyenoord: 'Het is mijn tweede thuis'

Unspecified

3 nov 2023, 10:51

John de Wolf heeft zijn contract bij Feyenoord met twee jaar verlengd. De oud-verdediger is nu tot medio 2027 aan de landskampioen verbonden.

De 60-jarige De Wolf werkt sinds 2019 als assistent-trainer bij Feyenoord. "Ik heb het al vaker gezegd, hier ben ik op mijn plek", zegt hij op de website van de club uit Rotterdam. "Feyenoord is mijn tweede thuis. Ik heb het hier met de spelers, de staf en de andere mensen in de organisatie ontzettend naar mijn zin. Er is weinig mooiers dan dagelijks in de weer zijn met een groep gemotiveerde voetballers en verder bouwen aan nog meer successen voor de mooiste voetbalclub van Nederland."

De Wolf groeide in de jaren negentig uit tot lieveling van het publiek in De Kuip. De stoere verdediger won een keer de landstitel en driemaal de KNVB-beker met Feyenoord. De technische staf van Feyenoord bestaat op dit moment naast De Wolf uit hoofdtrainer Arne Slot, assistent-trainer Sipke Hulshoff en keeperstrainer Jyri Nieminen.

Feyenoord is nog op zoek naar een opvolger voor Marino Pusic, die vorige maand als hoofdtrainer bij Sjachtar Donetsk aan de slag is gegaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd