Terug

Volg Vandaag Inside

John de Bever openhartig over vriendschap met Johan: 'Toen dacht ik: wat leuk dat hij dit voor me doet'

John de Bever openhartig over vriendschap met Johan: 'Toen dacht ik: wat leuk dat hij dit voor me doet'

Unspecified

9 apr 2023, 14:16

Vrijdagavond na de uitzending bespreken Wilfred en John de Bever in de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, Johan zijn rol in de nieuwe videoclip van John. Ook de vriendschap van John en Johan komt ter sprake en John heeft mooie woorden voor Johan.

"Hoe heb je Johan zo ver gekregen?" opent Wilfred het gesprek. "Ik zei dat ik 'Het is moeilijk bescheiden te blijven' opnieuw uit ging brengen en hij kende dat van Peter Blanker. Dus ik zei tegen hem dat ik het wel leuk zou vinden als hij in de clip zou meespelen. 'Dat doe ik' zei hij."

"Een paar weken later kwam ik daar met een cameraman, maar Johan deed aan het begin wat rustig. Op een gegeven moment begon hij vrolijker te doen en kwam hij zelfs de hoek om met de Dikke en de Dunne. Ik heb me kapot gelachen. Toen ik terug reed naar huis dacht ik: wat leuk dat hij dit voor me doet. Dat is vriendschap."

Als Wilfred vertelt dat hij denkt dat niemand meer naar het programma kijkt door Johan zijn rol in de clip, spreekt John hem tegen. "Ik denk dat mensen het alleen maar leuker vinden, dat ze Johan ook een keer van een andere kant zien. We kennen hem allebei natuurlijk en ik vooral privé ook goed. Johan heeft een klein hartje en is gewoon een hele goede, lieve man", besluit de Brabander zijn lofzang.

Deel dit artikel

Link gekopieerd