Terug

Volg Vandaag Inside

Johan ziet de pleuris uitbreken bij Ajax: 'Dan kun je haast niet overleven'

Johan ziet de pleuris uitbreken bij Ajax: 'Dan kun je haast niet overleven'

Unspecified

9 nov 2022, 00:00

Johan denkt dat de keuze van Ajax-trainer Alfred Schreuder om Daley Blind op de bank te zetten voor meer onrust kan gaan zorgen. De verdediger moet sinds de uitwedstrijd tegen Rangers FC genoegen nemen met een reserverol.

"Denk jij niet dat bij Ajax de pleuris uitbreekt?", vroeg Johan dinsdagavond in Vandaag Inside aan Valentijn Driessen. "Want, de twee Blindjes (Daley Blind en Vader Danny Blind, red.) zijn tegen de trainer. Huntelaar en Hamstra zijn lichtgewichten en Van der Sar is geen directeur die dat kan managen."

"Kijk, wanneer je als trainer in slechte tijden vader en zoon Blind tegen je hebt, dan kun je dat haast niet overleven", vervolgt Johan. "Danny Blind is een man in de wandelgangen, die zit overal tussendoor te babbelen."

Valentijn geeft vervolgens aan waarom vader Blind zo invloedrijk is binnen Ajax. "Danny Blind heeft ook overal bijgezeten. Bij heel veel gesprekken was hij aanwezig. Dat is gewoon een commissaris. En die Schreuder speelt een heel gevaarlijk spel, want hij moet die laatste twee wedstrijden winnen. Of hij moet Blind weer op gaan stellen, maar dat is natuurlijk ook redelijk ongeloofwaardig", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

Valentijn zei verder in Vandaag Inside dat er wat tussen trainer Alfred Schreuder en Daley Blind heeft plaatsgevonden tijdens Rangers - Ajax. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Valentijn over Rangers - Ajax: ‘Daar is wat gebeurd tussen Schreuder en Blind’
2:28
Valentijn over Rangers - Ajax: ‘Daar is wat gebeurd tussen Schreuder en Blind’Deel dit artikel

Link gekopieerd